16 Mart 2017
ZİRAAT BANKASI’NDA SİCİL AFFI UYGULAMASI BAŞLADI

Ziraat Bankası Trabzon Bölge Müdürü Haluk Seyit Çelik ve Ziraat Bankası Giresun Şube Müdürü Mehmet Birinci’den Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’na ziyaret.

Ziraat Bankası’nın işdünyasına yönelik iki önemli faaliyetini açıklayan Ziraat Bankası Trabzon Bölge Müdürü Haluk Seyit Çelik,”Sicil affı uygulamasını başlattık.Geçmişten ödeme sorunu olup,borcunu ödemiş esnafımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın kredi oranları normal seviyelerine getirilmiştir.Kısacası geçmişten sorununu çözmüş olanlar sicil affından faydalanabilir, kredi ihtiyaçları için bizlere müracaat edebilirler.Diğer bir projemiz ise Girişimciye Değer Kredisidir.250 bin üst limitli düşük faizli kredi uygulamasına müracaatın son tarihi ise 31 Mayıs 2017 tarihidir.”dedi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise;” İşdünyamız zor bir süreçten geçmektedir.Devletimiz ekonominin hareketlenmesi için tüm imkanları seferber etmekte,vergi,istihdam ve imalata destek uygulaması çıkartmaktadır.Bunlardan biride yıllardır dile getirdiğimiz sicil affıdır.Bu uygulamanın ülkemizin en köklü bankası  olan Ziraat Bankası’nda başlamış olması son derece olumlu bir adımdır.”diye konuştu.

Yüksek Çözünürlüklü Fotoğraf